Βούρκωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον «αέρα», «έκοψε» για διαφημίσεις η Ελένη Μενεγάκη

Βούρκωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον «αέρα», «έκοψε» για διαφημίσεις η Ελένη Μενεγάκη


Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή του Alpha «Ελένη». Ο ηθοποιός διανύει μια από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής του καθώς σε λίγο καιρό θα κρατήσει στα χέρια του τον καρπό του έρωτα του με τη Λένα Δρασάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, το κλίμα φορτίστηκε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βούρκωσε. Η Ελένη Μενεγάκη τότε «έκοψε» για διαφημίσεις ώστε να μπορέσει να μιλήσει με τον καλό της φίλο off camera.

«Αν δεν είμαστε εμείς καλά, με όποιον και αν βρεθούμε δεν θα γίνει σύνδεση» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Μπήκαμε με τα μούτρα του έρωτα, δυνατά και αρχίσαμε και το φτιάχναμε και το μεγαλώνουμε και ιδού και το πρώτο αποτέλεσμα. Το πρώτο μωρό. Αισθάνομαι ερωτευμένος, ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου και αυτό ήταν, ήρθε και έδεσε το γλυκό, κόλλησε το παζλ» είπε.

Στη συνέχεια, τα μάτια του βούρκωσαν λέγοντας: «Πέρασα κι εγώ από πολλά στάδια και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα κι εγώ ψυχοθεραπεία και με βοηθάει ακόμα πολύ. Μου έλεγαν και παλιά να το δοκιμάσω, αλλά το απέφευγα. Θεωρούσα ότι δεν το χρειαζόμουν, ότι δεν θα μου χρησίμευε κάτι.

Έκανα λάθος. Με ηρέμησε, με έκανε να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη κι επίσης ήρθαν και πολύ ωραία πράγματα στη ζωή μου, όχι μόνο στη δουλειά μου. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι και τυχερός και χόρτασα ήδη από πολλά πράγματα στη δουλειά μου».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *