Το ήξερες; Τι σημαίνουν οι γραμμές στον καρπό σου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ήξερες; Τι σημαίνουν οι γραμμές στον καρπό σου; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η χειρομαντία είναι μία γνωστή τέχνη από τα αρχαία χρόνια και έχει τις ρίζες της στην Ινδία, όπου οι ινδουιστές τη χρησιμοποιούσαν σε συνδυασμό με την αστρολογία. Με τα χρόνια αυτή η τέχνη διαδόθηκε σε όλη τη γη αν και πλέον θεωρείται δεισιδαιμονία.

Με βάση τις γραμμές του χεριού, προσπαθούσαν να βγάλουν συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Το συγκεκριμένο άρθρο εστιάζεται στις γραμμές του βραχίονα. Σύμφωνα με τη χειρομαντία, όσες περισσότερες έχει κάποιος, τόσο περισσότερο αναμένεται να ζήσει.

Επίσης, η πρώτη γραμμή είναι πιο σημαντική από τις υπόλοιπες. Εάν είναι καθαρή, συνεχής και βαθιά τότε το άτομο αυτό μπορεί να περιμένει να έχει καλή φυσική υγεία. Αντιθέτως το άτομο αναμένεται να είναι αδύναμο και απρόσεκτο. Οι περισσότεροι έχουν 2­3 γραμμές και σπάνια 4.

Η πρώτη σχετίζεται με την υγεία του ατόμου, η δεύτερη με την επαγγελματική του αποκατάσταση και η 3η με τη δόξα και τη δύναμη.

Είναι εκπληκτικό να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν στοιχεία κρυμμένα στους καρπούς και στις παλάμες μας που μπορούν να αποκαλύψουν τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω video:

πηγή: sdna.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “olagossip.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο olagossip.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading…Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια