Το εξοχικό που εμφανίστηκε στον «Νονό 2» πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ – Newsbeast

Το εξοχικό που εμφανίστηκε στον «Νονό 2» πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ – NewsbeastFleur du Lac Estate το λένε, είναι χτισμένο σε λίμνη της Καλιφόρνια και απαθανατίστηκε σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια στο δεύτερο μέρος του «Νονού» το 1974, εκεί που έγινε το πάρτι για τον γιο του Μάικλ Κορλεόνε.

Πρόκειται για την εξοχική βίλα του εργοστασιάρχη Henry Kaiser, επιφάνειας 400 τετραγωνικών μέτρων, που έχει 4 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια.

Είναι χτισμένη σε μια έκταση 15 στρεμμάτων και έχει προνομιακή θέα στο νερό, καθώς η διάταξή της σχεδιάστηκε με αυτή τη φιλοσοφία.

Το εξοχικό που εμφανίστηκε στον «Νονό 2» πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ – Newsbeast

Ξύλινα ταβάνια, πολυτέλεια και μεγαλοπρέπεια διακρίνουν το σπίτι, με τους κυρίως χώρους να είναι στο ισόγειο και τα υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο.

Το εξοχικό που εμφανίστηκε στον «Νονό 2» πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ – Newsbeast

Η ιστορική βίλα πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ, προσφέροντας πακέτο αποκλειστικής πρόσβασης στα γήπεδα τένις, τους χώρους άθλησης, τις ιδιωτικές παραλίες, τη θερμαινόμενη πισίνα και το γιοτ κλαμπ της μικρής ελίτ κοινότητας…

Το εξοχικό που εμφανίστηκε στον «Νονό 2» πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ – Newsbeast Το εξοχικό που εμφανίστηκε στον «Νονό 2» πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ – Newsbeast Το εξοχικό που εμφανίστηκε στον «Νονό 2» πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ – Newsbeast Το εξοχικό που εμφανίστηκε στον «Νονό 2» πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ – Newsbeast Το εξοχικό που εμφανίστηκε στον «Νονό 2» πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ – Newsbeast Το εξοχικό που εμφανίστηκε στον «Νονό 2» πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ – Newsbeast Το εξοχικό που εμφανίστηκε στον «Νονό 2» πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ – Newsbeast Το εξοχικό που εμφανίστηκε στον «Νονό 2» πωλείται έναντι 5 εκατ. ευρώ – Newsbeast

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *