Τι σχέση μπορεί να έχουν οι πιστωτικές κάρτες με τις… μέλισσες – Newsbeast

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι πιστωτικές κάρτες με τις… μέλισσες – Newsbeast


Ένας άνθρωπος με τεράστια αγάπη για τα ζώα έχει καταλήξει σε μια ανατρεπτική ιδέα για να σώζει μέλισσες που κινδυνεύουν από την πείνα.

Το σχέδιο; Ανακυκλωμένες πιστωτικές και κάρτες ανάληψης, οι οποίες εμβαπτίζονται σε ένα ζαχαρούχο διάλυμα με το οποίο μπορεί να τραφεί η μέλισσα και να πάρει τα πάνω της αν έχει αποδυναμωθεί από την πείνα!

Η ιδέα έχει μετατραπεί πλέον σε μια εταιρία, την Bee Saviour Behaviour (BSB), η οποία ζητά τον οβολό του κόσμου για να κάνει πράξη αυτό που αποκαλεί «κουτί πρώτων βοηθειών για μέλισσες». Το οποίο ελπίζει να χρησιμοποιήσει ο κόσμος για να επαναφέρει στη ζωή ταλαιπωρημένες μέλισσες που απειλούνται με θάνατο.

Ο 40χρονος ιδρυτής της BSB, Dan Harris, λέει χαρακτηριστικά: «Ανακαλύψαμε πως οι μέλισσες ξεμένουν από ενέργεια πολύ γρήγορα, καθώς έχουν πολύ υψηλό μεταβολισμό. Είναι όμως πολύ εύκολο να επανέλθουν αν τους δώσεις ένα ζαχαρούχο διάλυμα που να μπορούν να πιουν».

Ο Harris, από το Νόρφολκ της Αγγλίας, πάλευε με την ιδέα του τα τρία προηγούμενα χρόνια, τώρα όμως είναι έτοιμος να την κάνει πράξη, καθώς είναι κοντά στο να πιάσει τον στόχο των 8.000 λιρών που χρειάζεται για να κυκλοφορήσουν οι σωτήριες πλαστικές κάρτες του, όλες από ανακύκλωση τραπεζικών καρτών.

Διακόσιες από αυτές βρίσκονται ήδη σε χέρια βρετανών φιλόζωων…

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *