Συγκροτεί Eπιτροπή Διερεύνησης για το εργατικό ατύχημα στη Φλώρινα

Συγκροτεί Eπιτροπή Διερεύνησης για το εργατικό ατύχημα στη ΦλώριναΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023, 16:06

Τη συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ για το ατύχημα που συνέβη σήμερα στην περιοχή της Φλώρινας, κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο εργαζόμενος της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς, Αναστάσιος Δέλλιος.

Όπως αναφέρει ο ΑΔΜΗΕ, ο εργαζόμενος συμμετείχε σε κλιμάκιο του Διαχειριστή, που εκτελούσε εργασίες κλαδεμάτων δέντρων πλησίον της Γραμμής Μεταφοράς 400 kV Φλώρινας-Μπίτολα. Κατά την εκτέλεση των εργασιών ένα από τα δέντρα έπεσε κοντά στη Γραμμή Μεταφοράς, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να υποστεί ηλεκτροπληξία. Δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από συναδέλφους του στο πεδίο, διακομίστηκε, άμεσα, στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε, στη συνέχεια, στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται.

Οι υπηρεσίες του ΑΔΜΗΕ προχώρησαν, άμεσα, σε αναγγελία του ατυχήματος στις αρμόδιες Αρχές, σύμφωνα με το νόμο.

Ο ΑΔΜΗΕ αναφέρει, τέλος, ότι συμπαραστέκεται από την πρώτη στιγμή στην οικογένεια του τραυματία και πράττει όλα όσα απαιτούνται για να επιστρέψει, γρήγορα, υγιής στους δικούς του ανθρώπους.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023, 16:11Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *