ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!»

ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένα διαζύγιο, κάποιες σοβαρές οικονοµικές δυσκολίες και η αποµάκρυνση από τους τηλεοπτικούς προβολείς συνέβαλαν στη µεγάλη ανατροπή της ζωής του.

Ακολούθησε ένα µεγάλο διάστηµα αποµόνωσης. Σήµερα και παρόλο που δεν έχει αφήσει οριστικά πίσω του τις δυσκολίες, ο παρουσιαστής σπάει τη σιωπή του και αποφασίζει να µιλήσει για όλους και για όλα.

Τι συμβαίνει στη ζωή του Ανδρέα Μικρούτσικου και φτάνει να δηλώσει δημόσια κάτι τέτοιο;

«Εγώ είµαι σαν την Ελλάδα σήµερα! Η ζωή µου είναι παράλληλη µε την κρίση της Ελλάδας. Αλλά αυτό δεν σηµαίνει ότι βάζω την ουρά κάτω από τα σκέλια ή ότι αφήνω την κατάσταση», εξηγεί στη real ο Ανδρέας και συνεχίζει: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και θα τα καταφέρουµε! Το βλέπω και στο χαµόγελο και στο χιούµορ του κόσµου. Η ωριµότητα τελικά των Ελλήνων είναι πολύ µεγάλη…».

Γνώρισε στιγµές δόξας που οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε καν να φανταστούν. Πλέον όµως έχει επιλέξει απολύτως συνειδητά έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας και την κοσµική ζωή. Αυτό δεν σηµαίνει ότι έχει αποµονωθεί. Εχει εστιάσει απλώς σε πιο άµεσες και περισσότερο ουσιαστικές µορφές επικοινωνίας, µιλώντας κατευθείαν µε τον κόσµο που τόσο πολύ τον αγάπησε.

∆ικτυωµένος στα social media είναι σε θέση να πιάνει τον παλµό µιας κοινωνίας που µπορεί να δοκιµάζεται σκληρά, δεν χάνει όµως ούτε τη δύναµη ούτε την αισιοδοξία της. Από αυτόν τον κόσµο άλλωστε αντλεί δύναµη και ο ίδιος και εκεί, στην κοινωνική πλατφόρµα επικοινωνίας, έχει την ευκαιρία να εκφράσει ανοικτά και χωρίς περιστροφές τις απόψεις του και τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Αυτή η αµεσότητα στην επικοινωνία µοιάζει να ταιριάζει πιο πολύ στον Ανδρέα. «Ούτως ή άλλως, κυκλοφορώ στον δρόµο, βγαίνω στο σούπερ µάρκετ», θα πει. «Βλέπω ότι ο κόσµος είναι µια χαρά. Κι εγώ είµαι ψύχραιµος».

Οταν η κουβέντα ωστόσο φτάνει στα επαγγελµατικά του σχέδια, αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έχει δροµολογήσει κάτι αυτή τη στιγµή. «Είναι πολύπλοκα τα προβλήµατά µου, οπότε ας το αφήσουµε…», ζητάει ευγενικά. Προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί και έχει βρει τρόπους να διατηρεί την ισορροπία τόσο µέσα του όσο και έξω του, φροντίζοντας όσο µπορεί τον εαυτό του. «Για παράδειγµα, τρέχω στις πλατείες», εξηγεί, αποκαλύπτοντας ότι εξακολουθεί να τον ενδιαφέρει η καλή φυσική του κατάσταση.

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό του από τη Δήμητρα Ρουμπέση, υπήρξαν κάποιες φήµες για διάφορες σχέσεις που διατηρούσε κατά καιρούς, συνοδευόµενες σε ορισµένες περιπτώσεις από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν µε διάφορες συνοδούς του. Ο ίδιος ο Α. Μικρούτσικος βάζει τα πράγµατα στη θέση τους και µιλά µε χιούµορ για την προσωπική του ζωή: «Προσωπικά, εγώ τρελαίνοµαι… Είµαι ένας φτωχός και µόνος Ανδρέας…».

Εντελώς σχηµατικό όµως αυτό το «µόνος», αφού από το πλευρό του δεν λείπει ούτε στιγµή ο πολυαγαπηµένος γιος του,Στέργιος Μικρούτσικος. Εκείνος είναι ο φύλακας άγγελός του και, όπως φαίνεται, η δύσκολη αυτή φάση που διανύουν µαζί, ειδικά µετά τον χαµό της µητέρας του Στέργιου και πρώτης συζύγου του Ανδρέα, Μαρίας ∆ηµητριάδη, τους ένωσε περισσότερο και χαλύβδωσε τη σχέση τους, που πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια πατέρα – γιου. Περνούν πολλές ώρες µαζί, συµβουλεύεται ο ένας τον άλλον και δηλώνουν χωρίς περιστροφές ότι είναι παράλληλα και δύο καλοί φίλοι.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “olagossip.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο olagossip.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading…


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια