Προσφέρθηκε να τη βοηθήσει και τη βίασε στο τρένο, μια… ανάσα μακριά από τη σύζυγό του

Προσφέρθηκε να τη βοηθήσει και τη βίασε στο τρένο, μια… ανάσα μακριά από τη σύζυγό του


Μια άτυχη γυναίκα, που έζησε στα χέρια του εφιαλτικές στιγμές, έβαλε στο στόχαστρό του ένας βιαστής στη Μεγάλη Βρετανία, κατά τη διάρκεια ταξιδιού με τρένο.

Η ιστορία τρόμου δεν είναι καινούρια, αλλά ήρθε ξανά στο προσκήνιο, καθώς ο 45χρονος Τίμοθι Ντέιβις, που ταξίδευε μαζί με τη σύζυγό του, θα οδηγηθεί στη φυλακή για έξι χρόνια, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kentlive.news.

Το άρρωστο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Κεντ, όταν η άτυχη γυναίκα αισθάνθηκε ζαλάδα, με τον Ντέιβις να προτίθεται να της παράσχει βοήθεια. Αν και αρχικά αυτή έμοιαζε με ευγενική κίνηση, αποδείχθηκε πως μόνο τέτοια δεν ήταν.

Ο άνδρας άρχισε να αγγίζει με ανάρμοστο τρόπο το -όπως αποδείχθηκε- θύμα του, ενώ στη συνέχεια την οδήγησε στην τουαλέτα και κλείδωσε την πόρτα, όπως κατέγραψαν και οι κάμερες ασφαλείας. Στη συνέχεια η γυναίκα βιάστηκε, ενώ έκανε εμετό.

Μάλιστα, την ώρα που γινόταν όλο αυτό, η σύζυγός του χτύπησε τρεις φορές την πόρτα της τουαλέτας, καθώς πλησίαζαν στον προορισμό τους (το Ράμσγκεϊτ), με τον Ντέιβις να απαντά πως βοηθούσε το θύμα του που «δεν αισθανόταν καλά».

Όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της, μετέφερε στην οικογένειά της τι συνέβη μέσα στο τρένο και αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία να επέμβει. Ο Ντέιβις συνελήφθη άμεσα και στη συνέχεια ανακρίθηκε, για να υποστηρίξει πως το σεξ ήταν συναινετικό και το θύμα «το ευχαριστήθηκε». Ωστόσο, το δικαστήριο φαίνεται πως δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του.

Από την πλευρά της, η άτυχη γυναίκα είπε ότι «έζησε έναν εφιάλτη» και πως αυτό που συνέβη θα αποτελεί για εκείνη «ένα μόνιμο τραύμα».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *