Ο Γάλλος pastry chef Titouan Claudet δείχνει μια άλλη οπτική των δημιουργημάτων του αποκαλύπτοντας πώς φουσκώνουν στο φούρνο οι γλυκές δημιουργίες του, όπως κρουασάν σοκολάτας, σουφλέ και μακαρόν.
ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR
You may also like
-
Οι ανατριχιαστικές πρώτες ύλες από τις οποίες αποτελούνταν το κραγιόν της Κλεοπάτρας
-
Γιατί τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να δίνουν αυτόγραφα
-
Όταν στη Ρωσία μιλούν για κρύο, το εννοούν
-
Τι πρέπει να σκεφτείτε για την ανακαίνιση μπάνιου
-
Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το βάψιμο του σπιτιού