Ο Γάλλος pastry chef Titouan Claudet δείχνει μια άλλη οπτική των δημιουργημάτων του αποκαλύπτοντας πώς φουσκώνουν στο φούρνο οι γλυκές δημιουργίες του, όπως κρουασάν σοκολάτας, σουφλέ και μακαρόν.
ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR
You may also like
-
Οργασμικό ντελίριο από άνδρα ντυμένο πέος – Ξαφνιασμένοι οι κάτοικοι της Μελβούρνης παρακολουθούσαν το δρώμενο
-
Γιατί οι άντρες γονατίζουν όταν κάνουν πρόταση γάμου
-
Οι ανατριχιαστικές πρώτες ύλες από τις οποίες αποτελούνταν το κραγιόν της Κλεοπάτρας
-
Γιατί τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να δίνουν αυτόγραφα
-
Όταν στη Ρωσία μιλούν για κρύο, το εννοούν