montclair roofing

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το βάψιμο του σπιτιού

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το βάψιμο του σπιτιού σας βρίσκονται εδώ. Σύμφωνα με τη montclair roofing, το βάψιμο του σπιτιού σας είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την αγοραστική του αξία και να αγαπήσετε το σπίτι σας ακόμη περισσότερο από ό, τι ήδη αγαπάτε. Εάν πιστεύετε ότι αυτό είναι εκτός των δυνατοτήτων σας ή εάν δεν έχετε το χρόνο να το κάνετε μόνοι σας, μπορείτε πάντα να επιλέξετε να αναζητήσετε μια επαγγελματική εταιρεία βαψίματος σπιτιών.

Εταιρείες όπως η Montclair Roofing προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες, με εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εργασία σε χρόνο μηδέν.Η Montclair Roofing είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στις ανακαινίσεις σπιτιών, το βάψιμο και τη στέγαση στο New Jersey, από Έλληνες ομογενείς.

 

Συμβουλές για βάψιμο σε εσωτερικό χώρο

 

Επιλογή ζεστών ουδέτερων χρωμάτων

Πριν ξεκινήσετε να βάφετε στον εσωτερικό χώρο, αποφασίστε για το χρώμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Τα ουδέτερα χρώματα βοηθούν όποιον επισκέπτεται το σπίτι ή άλλα μέλη της οικογένειας να αναπτύξει μια αίσθηση γαλήνης. Όπως συμβαίνει με οτιδήποτε. Ουδέτερα χρώματα όπως μπεζ, γκρι, χρυσός, μαυρίσματα ή γκρι που είναι ένας συνδυασμός γκρι και μπεζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή οποιαδήποτε άλλα ουδέτερα χρώματα της επιλογής σας.

Δώστε προτεραιότητα σε κάθε δωμάτιο

Όταν ένα μικρό δωμάτιο έχει χρωματιστεί κατάλληλα, ο χώρος τείνει να φαίνεται μεγαλύτερος. Ένας μεγαλύτερος χώρος φαίνεται να εμφανίζεται σε μικρό χώρο, όπως είναι συνήθως η κουζίνα, αν τον βάψετε με πιο ανοιχτό χρώμα και η επένδυση και οι τοίχοι έχουν το ίδιο χρώμα. Η εφαρμογή πιο ζεστού και πιο σκούρου χρώματος σε ένα μεγάλο δωμάτιο το κάνει να φαίνεται μικρότερο, δίνοντάς σας την “ζεστή αίσθηση”. Μπορείτε να παρατηρήσετε την επίδραση του φυσικού και τεχνητού φωτός σε ένα χρώμα για να προσδιορίσετε ποιο χρώμα θα χρησιμοποιήσετε.

 

Συμβουλές για βάψιμο σε εξωτερικό χώρο

 

Η πρώτη άποψη που βλέπουν οι άνθρωποι στο σπίτι σας είναι η εξωτερική όψη. Ένα σπίτι φτιαγμένο από τούβλα μπορεί να μην απαιτεί βάψιμο. Προϊόντα όπως ο στόκος θα είναι επαρκή. Η εφαρμογή πάρα πολλών χρωμάτων στο εξωτερικό του σπιτιού σας μπορεί να αποσπά την προσοχή και αυτό θα κάνει το σπίτι να φαίνεται μικρότερο.

Τα ουδέτερα χρώματα που θα παραμείνουν σε τάση τα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αντ ‘αυτού, καθώς η εξωτερική βαφή αλλάζει κυρίως όταν έχει ξεφλουδίσει ή σπάσει. Για να έχετε μια ποιοτική πλήρη εξωτερική βαφή, είναι καλύτερα να γίνει από ειδικούς της Montclair Paitng. Ως ιδιοκτήτης σπιτιού, μπορείτε να επιλέξετε να βάψετε ξανά το γκαράζ σας ή την μπροστινή πόρτα. Αλλά είναι καλύτερο για έναν επαγγελματία να βάψει ολόκληρο το σπίτι και να αποφύγετε την ταλαιπωρία. Ένας επαγγελματίας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τα χρώματα που πιθανόν να κρατήσουν λόγω του καιρού και έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό.

 

Συμβουλές για την επιλογή τύπου βαφής

 

Ο τύπος της βαφής που επιλέγετε καθορίζει επίσης την ποιότητα του τοίχου ή πόσο εύκολα μπορεί να καθαριστεί ένας τοίχος. Εδώ είναι διαφορετικοί τύποι χρωμάτων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα.Στα μπάνια, όχι μόνο οι τοίχοι πρέπει να είναι βαμμένοι, αλλά και η οροφή. Τα ημι-γυαλιστερά πρέπει να χρησιμοποιούνται σε μπάνια όπου υπάρχει υψηλό ποσοστό υγρασίας. Η επίπεδη γυαλάδα θα πρέπει μάλλον να χρησιμοποιείται για έναν ευρύ τοίχο, καθώς κρύβει την ανισότητα στον τοίχο από ό, τι θα κάνει ένα σατέν.

Το ημι-γυαλιστερό χρησιμοποιείται καλύτερα για πόρτες και διακοσμητικά για εύκολο καθάρισμα και σκούπισμα των αποτυπωμάτων. Τα ημι-γυαλιστερά και τα σατινέ χρώματα είναι προτιμότερα για αντοχή στον χρόνο και την αποφυγή λεκέδων. Χρησιμοποιήστε βούρτσες ή ρολά υψηλής ποιότητας για να κάνετε ένα ομοιόμορφο φινίρισμα.

Μερικές φορές, η τιμή είναι επίσης ένας δείκτης ποιότητας χρώματος. Προσπαθήστε να ξοδέψετε περισσότερα αγοράζοντας ένα καλύτερο χρώμα από ένα φθηνότερο αλλά λιγότερο ποιοτικό. Μακροπρόθεσμα, έχετε την τάση να ξοδεύετε περισσότερα σε λιγότερα χρώματα ποιότητας. Καθώς θα απαιτήσει περισσότερη επίστρωση και θα είναι λιγότερο ομαλή. Ένα χρώμα χαμηλότερης ποιότητας θα εξασθενίσει γρήγορα και θα χρειαστεί μια γρήγορη ανάγκη για μια άλλη βαφή.

 

Τεχνικές βαψίματος

 

Καθαρίστε τις βρώμικες επιφάνειες πριν βάψετε

 

Οι λιπαρές ή βρώμικες επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται με απολυμαντικό πριν από τη βαφή. Η βαφή πάνω σε βρώμικες ή λιπαρές επιφάνειες θα κάνει το χρώμα να ξεφλουδίζει εύκολα και μειώνει την πρόσφυση του νέου χρώματος. Τα καθαριστικά εφαρμόζονται σε κυκλική κίνηση χρησιμοποιώντας λειαντικό ταμπόν. Ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω. Αφού καθαρίσετε την επιφάνεια, συμπληρώστε τυχόν τρύπες πριν βάψετε.

Το χρώμα πρέπει να τυλίγεται κατά μήκος των άκρων για να επιτυγχάνεται σταθερή υφή. Οι περιοχές κοντά στα διακοσμητικά που είναι βαμμένες με πινέλο έχουν συνήθως διαφορετική υφή σε σύγκριση με τα γύρω χρώματα. Για να το αποφύγετε αυτό, ξεδιπλώστε το χρώμα πριν στεγνώσει, μετά το βούρτσισμα. Αυτό θα δώσει μια συνεπή υφή με τις γύρω βαμμένες περιοχές.

Ανακατέψτε πολλά δοχεία βαφής σε ένα μεγάλο μπολ

 

Εάν υπάρχει ανάγκη χρήσης πολλών κουτιών, μπορεί να υπάρχει μια μικρή διαφορά στο χρώμα κάθε χρώματος, το οποίο μπορεί να είναι αισθητό όταν εφαρμόζεται. Στη μέση του πίνακα, μπορεί να χρειαστεί να ανοίξετε ένα νέο κουτί, το οποίο μπορεί να καταλήξει να είναι ελαφρώς διαφορετικό από τους άλλους. Για να το αποφύγετε αυτό, ανακατέψτε το χρώμα σε ένα μεγάλο κουβά πριν ξεκινήσετε, για να δώσετε ένα σταθερό χρώμα σε όλο το δωμάτιο.

Τοποθετήστε βαμβακερά υφάσματα και όχι πλαστικά στα δάπεδα του χώρου εργασίας

 

Σύμφωνα με τη montclair roofing, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε, τα χρώματα χύνονται συνήθως ενώ εργάζεστε. Είναι πολύ πιο εύκολο να προγραμματίσετε αυτό από το να περάσετε από το άγχος να τα σκουπίσετε από το χαλί ή τα πλακάκια σας μετά την εργασία. Για να το αποφύγετε αυτό, ρίξτε παχιά ή βαμβακερά υφάσματα στην περιοχή εργασίας σας, και όχι πλαστικό. Το πλαστικό δεν μένει στη θέση του επειδή είναι ολισθηρό για να περπατάτε πάνω του.

 

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το βάψιμο του σπιτιού

 

Το βάψιμο στο σπίτι είναι συχνά ένα σημαντικό βήμα της ανακαίνισης σπιτιού. Εάν το σπίτι σας ή το ακίνητο ενοικίασης χρειάζονται ανανέωση χρώματος, θα πρέπει να αποφασίσετε πώς θέλετε να προχωρήσετε. Θα προσλάβετε επαγγελματικό συνεργείο για το βάψιμο του σπιτιού σας ή θα προσπαθήσετε μόνοι σας; Ανάλογα με το μέγεθος του έργου, το χρονοδιάγραμμά σας και αν πρόκειται για εργασία βαψίματος εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου, η απάντηση μπορεί να είναι διαφορετική. Εμπιστευθείτε την Montclair Roofers για επαγγελματική επιμέλεια του χρώματος του σπιτιού σας!

Διαβάστε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *