«Ο Περέιρα πρέπει να λύσει τα προβλήματα με τη διαιτησία»

«Ο Περέιρα πρέπει να λύσει τα προβλήματα με τη διαιτησία»Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020, 18:20

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στη Novasports, άσκησε σκληρή κριτική στον αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα, για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στον πορτογαλικό Τύπο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που συμβαίνει στον πορτογαλικό Τύπο αυτές τις ημέρες και αυτά που διαβάζω και βλέπω στα πορτογαλικά ΜΜΕ και τις δηλώσεις του υπεύθυνου της διαιτησίας στο ελληνικό πρωτάθλημα, Μέλο Περέιρα, ο οποίος δηλώνει ότι δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και λέει ότι για όλα φταίνε οι σύλλογοι και όλα αφορούν τις σχέσεις μεταξύ των συλλόγων», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Αυτή δεν είναι η αλήθεια και δεν θα το επιτρέψουμε να συμβαίνει, γιατί αν υπάρχουν προβλήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα που αφορούν τη διαιτησία, ο μόνος υπεύθυνος είναι εκείνος. Αυτός είναι που πρέπει να ασχοληθεί και να τα λύσει. Εμείς πρέπει να παίξουμε με τους κανόνες και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως απαιτούμε διαφάνεια στη διαιτησία, διαφάνεια στον ορισμό των διαιτητών του VAR και απαιτούμε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

Ο κόουτς του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: “Δεν μπορούμε να βλέπουμε τον υπεύθυνο, ο οποίος βρίσκεται σε επικοινωνία με την UEFA και τη FIFA να δηλώνει αποποίηση των ευθυνών του, να λέει ότι δεν έχει καμία ευθύνη και ότι για όλα φταίνε οι σύλλογοι. Δεν μπορούμε να το δεχθούμε και να το επιτρέψουμε. Απαιτούμε από τον ίδιο να πάρει θέση, να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί αυτή είναι η αρμοδιότητα του και στη συνέχεια, αφού λυθούν τα προβλήματα να προχωρήσουμε στη δουλειά μας, γιατί είμαστε επαγγελματίες και αυτή είναι η δουλειά μας».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020, 18:22Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *