Νέα συζήτηση αύριο στη Βουλή των Κοινοτήτων για το Brexit – Newsbeast

Νέα συζήτηση αύριο στη Βουλή των Κοινοτήτων για το Brexit – NewsbeastΣτη Βουλή των Κοινοτήτων θα συζητηθεί εκ νέου αύριο το Brexit, όπως ανακοίνωσε η επικεφαλής των κοινοβουλευτικών υποθέσεων της κυβέρνησης Άντρεα Λίντσομ, χωρίς να είναι όμως γνωστό, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, εάν θα ακολουθήσει ψηφοφορία.

Η Λίντσομ δήλωσε ότι, εάν συμφωνηθεί η πρόταση για την αυριανή ατζέντα, το κοινοβούλιο θα συνεδριάσει το πρωί, και τόνισε ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να συναινέσει στην απόφαση του προέδρου της Βουλής Τζον Μπέρκοου ότι δεν θα υπάρξει ψηφοφορία σε μία πρόταση που δεν φέρει αλλαγές.

Σύμφωνα με την ίδια, η Βρετανία μπορεί να πάρει παράταση του άρθρου 50 μέχρι τις 22 Μαΐου, εάν η συμφωνία της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι εγκριθεί αύριο.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από το αξίωμά της εάν περάσει από το κοινοβούλιο η Συμφωνία Αποχώρησης, που έχει ήδη καταψηφιστεί δύο φορές, κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τους «αντάρτες» του Συντηρητικού Κόμματος να την στηρίξουν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *