Νέα αύξηση του αριθμού των νοσούντων από κορονοϊό στην Αυστρία – Newsbeast

Νέα αύξηση του αριθμού των νοσούντων από κορονοϊό στην Αυστρία – Newsbeast


Μία εκ νέου ελαφρά αύξηση παρουσίασε από χθες έως σήμερα ο αριθμός των ενεργά νοσούντων από τον νέο κορονοϊό στην Αυστρία, που σήμερα το μεσημέρι, στις 13.00 τοπική ώρα (14.00 ώρα Ελλάδας) ανέρχονταν σε 419, ενώ την Κυριακή ήταν 373 και χθες, Δευτέρα, 391.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας στη Βιέννη, σε νοσοκομείο νοσηλεύονται 78 άνθρωποι και από αυτούς οι 12 σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ, στη βάση του ορισμού του Συστήματος Επιδημιολογικής Αναφοράς, ο αριθμός των θανάτων έχει φτάσει τους 656.

Μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί στην Αυστρία, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων συνολικά 17.099 επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού και έχουν διενεργηθεί 532.700 διαγνωστικά τεστ.

Η Υπηρεσία Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων δημοσιεύει σήμερα την τρέχουσα εκτίμηση ως προς τον πραγματικό αριθμό αναπαραγωγής του κορονοϊού στη χώρα, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται μόλις κάτω από το 1,0, στις 12 Ιουνίου ήταν στο 0,96.

Οι τιμές για τον δείκτη αυτό είναι στο ομόσπονδο κρατίδιο της Κάτω Αυστρίας στο 1,2 και στη Βιέννη στο 0,9, σύμφωνα με την ανάλυση των προηγούμενων 13 επιδημιολογικών ημερών.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *