ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΓΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ…

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΓΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Óýóêåøç ôçò ïìÜäáò ðïëéôéêÞò äéáðñáãìÜôåõóçò, õðü ôçí ðñïåäñßá ôïõ ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá óôï ãñáöåßï ôïõ õðïõñãïý Ïéêïíïìéêþí ÃéÜíç ÂáñïõöÜêç ôçí ÔåôÜñôç 27 ÌáÀïõ 2015.
(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ερώτηση κατέθεσαν 23 βουλευτές της ΝΔ για το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη, επισημαίνοντας ότι ενώ δεν έχει υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και δεν έχει πάρει πτυχίο, εντούτοις επελέγη να εκπροσωπεί τη χώρα στην διαπραγμάτευση.

Σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη, προς τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς αναφέρουν ότι δεν είναι μόνον ο Κώστας Ήσυχος, ο οποίος δεν έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία «ως ομογενής τρίτης γενιάς», αλλά είναι και ο Τάσος Κορωνάκης, ο οποίος επιπλέον διανύει τον 22ο έτος των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στην Σχολή Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων.

Ζητούν να πληροφορηθούν, κατόπιν τούτων, αν ο κ. Κορωνάκης έχει κηρυχθεί ανυπότακτος και με ποια κριτήρια επελέγη ως μέλος της Πολιτικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης, αφού η συγκεκριμένη θέση «απαιτεί περγαμηνές επαγγελματισμού, επιστημονικών γνώσεων και εξειδικευμένης εμπειρίας κι όχι προσωπικών σχέσεων και κομματικών συσχετισμών».

Ακόμη ρωτούν αν έχει λάβει δύο εξάμηνες αναβολές για λόγους υγείας, με τη δεύτερη να έχει λήξει τον Νοέμβριο του 2005, αν έχει δηλώσει ψευδή διεύθυνση από το 2005 και μετά, προκειμένου η Αστυνομία να μην μπορεί να του επιδώσει το Φύλλο Κατάταξης, αν υπάρχει Δελτίο Κατάταξης για τον Στρατιώτη Αναστάσιο Κορωνάκη του Χαρίτωνα σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Ε.Σ. για την 8η Ιουλίου 2015, με την ΕΣΣΟ Δ 2015, αν κατετάγη και υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του ο εν λόγω στρατιώτης, όπως προβλέπεται, αν δε παρουσιάστηκε σε ποιο κέντρο υπηρετεί αυτή τη στιγμή και αν δεν έχει παρουσιαστεί, αν θεωρείται ανυπότακτος για δεύτερη φορά.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “olagossip.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο olagossip.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading…


Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια