Απελπισμένος αγρότης έκοψε το πόδι του με σουγιά όταν παγιδεύτηκε σε μηχάνημα

Απελπισμένος αγρότης έκοψε το πόδι του με σουγιά όταν παγιδεύτηκε σε μηχάνημα


Ένας αγρότης στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ ακρωτηρίασε το πόδι του με ένα μαχαίρι, αφού είχε παγιδευτεί από γεωργικό μηχάνημα.

Ο 63χρονος Kurt Kaser μετέφερε σιτηρά από ένα σιλό σε ένα άλλο, όταν πιάστηκε το πόδι του σε ένα μηχάνημα που μοιάζει με τρυπάνι, συγκεκριμένα έναν σωλήνα που το εσωτερικό του είναι σαν βίδα.

Αναγκάστηκε να κόψει το κάτω μέρος του ποδιού του με έναν σουγιά 7,6 εκατοστών και να συρθεί μέχρι το πλησιέστερο τηλέφωνο για να ζητήσει βοήθεια.

Όπως αναφέρει το BBC, ο αγρότης πέρασε βδομάδες στο νοσοκομείο και σε κέντρο αποκατάστασης, πριν να επιστρέψει στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή.

«Δεν είχα άλλη επιλογή» είπε ο Kaser.

Πώς σημειώθηκε το ατύχημα

Ο αγρότης εργαζόταν μόνος του στην αγροτική του ιδιοκτησία στις 19 Απριλίου όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Μην μπορώντας να βρει το τηλέφωνό του για να ζητήσει βοήθεια, ο Kaser παρακολουθούσε την ώρα που το μηχάνημα έσκιζε το πόδι του και συνέθλιβε το κάτω μέρος του, τραβώντας τον προς τα μέσα.

Ο αγρότης έβγαλε τον σουγιά του και έκοψε ό,τι είχε απομείνει κάτω από το γόνατό του.

«Το κόκκαλο προεξείχε ως τον αστράγαλό μου» είπε. «Από αυτό κρατιόμουν καθώς προσπαθούσα να τραβήξω τον εαυτό μου προς τα έξω».

Μόλις απελευθερώθηκε, ο Kaser σύρθηκε για εκατοντάδες μέτρα στο πλησιέστερο τηλέφωνο και πήρε τον γιο του, ο οποίος τον πήγε στην πόλη. Στη συνέχεια ο αγρότης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας της πολιτείας.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *