ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα τουρκικά F-35 σε λίγους μήνες θα παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο και θα κάνουν βόλτες στο Αιγαίο μας. Κρίνεται επιτακτική ανάγκη η Ελλάδα να εξοπλιστεί με τα καλύτερα μαχητικά αεροσκάφη για να μπορεί να αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις.

Η Ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται ανάμεσα στα F-35 των ΗΠΑ και στα Su-35 της Ρωσίας. Πολλάκις σας έχουμε επισημάνει τα υπέρ της πρότασης της Ρωσίας και τα κατά των ΗΠΑ, με την κυβέρνηση να γέρνει προς τις ΗΠΑ, δείχνοντας την πλάτη της στην παροχή σημαντικής βοήθειας στην ομόθρησκη χώρα.

Μόνο που τώρα φαίνεται ότι έχει ανοίξει ξανά η συζήτηση για τα Su-35, καθώς μπορούν να καλύψουν άνετα τον εθνικό εναέριο χώρο μας, είναι πιο εξελιγμένα και η οικονομική συμφωνία είναι μας ωφελεί περισσότερο.


Τελικά, F-35 ή Su-35; Ελπίζουμε να υπάρξει μια σωστή κρίση…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μια σύγκριση ανάμεσα στα δύο μαχητικά:

Πηγή

loading…Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “olagossip.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο olagossip.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια