ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για βαπτιση

Χρειάστηκε μέχρι η επέμβαση της αστυνομίας, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, στην πιο επεισοδιακή βάπτιση της χρονιάςΌλα έγινεσαν το όταν σε ιερό ναό της περιοχής είχε προγραμματιστεί η

βάπτιση της κόρης ενός ζευγαριού που όμως ήταν σε διάσταση.

Η μάνα της μικρής έχει και την επιμέλεια και αποφάσισε πως θα δοθεί στην κόρη της το όνομα της μάνας της! Ο πατέρας είχε διαφωνήσει, όμως αναγκάστηκε να δεχθεί την απόφαση της πρώην γυναίκας του μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά! Η μάνα όμως λογάριαζε χωρίς την κουμπάρα!

Η νονά της μικρής είχε αποφασίσει να κόψει τον γόρδιο δεσμό κάνοντας την έκπληξη τη στιγμή που ο ιερέας θα της ζητούσε να αναφωνήσει το όνομα! Ενώ όλοι περίμεναν να ακούσουν το όνομα της γιαγιάς, άκουσαν το όνομα της νονάς! Λουκία φώναξε η κουμπάρα και η μάνα πήγε να λιποθυμήσει!


Το τι έγινε στην εκκλησία δεν περιγράφεται! Η μάνα ”έβγαζε καπνούς”, ο ιερέας απείλησε με διακοπή του μυστηρίου, αλλά τελικά συνέχισε κανονικά την τελετή και το κορίτσι βαπτίστηκε Λουκία! Τα βλέμματα οργής έδιναν και έπαιρναν, η μάνα φούσκωνε και ξαναφούσκωνε , ο πατέρας στεκόταν μάλλον αμήχανος, η γιαγιά και κάποιοι συγγενείς από την πλευρά της μάνας δεν κρατιόντουσαν

Το μυστήριο ολοκληρώθηκε και τότε άρχισαν τα όργανα! Η μάνα δεν άφηνε την κουμπάρα να υπογράψει τα χαρτιά της βάπτισης, οι φωνές της ακούγονταν απ έξω από την εκκλησία και τελικά απεδείχθη πως ούτε οι ιερείς μπορούσαν να την συγκρατήσουν! Κάποια στιγμή κατάφερε να πλησιάσει το γραφείο, άρπαξε τα χαρτιά, τα έσκισε και έτσι (τυπικά) η κόρη της δεν ονομάζεται Λουκία!

Τα επεισόδια όμως συνεχίστηκαν και εκλήθη και η αστυνομία για να ηρεμήσουν οι παράγοντες της τελετής! Παραμένει άγνωστο τι θα πράξει η μάνα σε σχέση με το όνομα της μικρής. To σίγουρο, είναι ότι πολύ δύσκολα θα ξαναμιλήσει στη νονά αφου την σαπισαν στις μπουφλες

 

 

www.xaftas.com

loading…Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του “olagossip.gr”. Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο olagossip.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια